Ανδρικός Καθαρισμός Προσώπου

Ανδρικός καθαρισμός προσώπου

Καθαρό ανδρικό πρόσωπο σημαίνει λαμπερό πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα. Ένας βαθύς καθαρισμός στην περιοχή σε τακτά χρονικά διαστήματα από έμπειρους αισθητικούς , είναι απαραίτητος για να ανακτήσει η επιδερμίδα σας λεία όψη και να απομακρύνεται τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία, η οποία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας. Στόχος είναι να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, τους φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) και το περίσσιο σμίγμα από το δέρμα με σκοπό ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο αλλά και σώμα.

Το ξύρισμα και η αυξημένη τριχοφυΐα είναι παράγοντες που κάνουν τον ανδρικό καθαρισμό προσώπου ακόμα πιο αναγκαίο. Μάλιστα, ακριβώς λόγω της τριχοφυΐας, οι ρύποι μένουν περισσότερο πάνω στο δέρμα.

Σε γενικές γραμμές, ένας άντρας χρειάζεται να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία καθαρισμού προσώπου με μια γυναίκα, λαμβάνοντας όμως υπόψη τη βασική διαφορά που έχουν μεταξύ τους – το ανδρικό δέρμα είναι λίγο πιο παχύ.

Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες καθαρισμού που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας , δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Βαθύς ανδρικός καθαρισμός προσώπου (120′): 50€

Ακολουθήστε μας στα social media 

   

Περισσότερες πληροφορίες για τον βαθυ καθαρισμό προσώπου:

Τι περιλαμβάνει ο ανδρικός καθαρισμός προσώπου;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου  με ατμό στο Iridaspa, περιλαμβάνει απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος, καλμαντική μάσκα με αζουλένιο, ενυδάτωση, μασάζ προσώπου, αυχένα & τελειώνουμε με κρέμα ανάλογα με το δέρμα σας.

Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι απομακρύνονται και η επιδερμίδα αποκτά ξανά την χαμένη της λάμψη. Επιπλέον, η αποσυμφόρηση των πόρων και η απαλλαγή από το σμήγμα, επιτρέπουν στο δέρμα να ‘αναπνέει’ και πάλι ελεύθερο.

Η λιπαρότητα μειώνεται αισθητά και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται. Το δέρμα είναι άκρως ενυδατωμένο και λαμπερό, αποπνέοντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Πώς είναι το δέρμα μετά τον βαθύ καθαρισμό προσώπου;

Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο είναι ερεθισμένο με ελαφριές κοκκινίλες που μετά από μερικές ώρες εξαφανίζονται. Ο καθαρισμός δεν αφήνει σημάδια αλλά βοηθάει το δέρμα να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.

Ποια είναι η συχνότητα που θα ήταν εύλογο να γίνονται οι συνεδρίες;

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται ο ανδρικός καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο δέρματος. Ιδανικά η θεραπεία γίνεται μια με δύο φορές τον χρόνο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες και τρεις με τέσσερις φορές για μεικτά και λιπαρά δέρματα. 

Τι να προσέξετε μετά από τη θεραπεία;

  • Αντιηλιακή προστασία: Μετά από έναν βαθύ καθαρισμού, το δέρμα σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο στον ήλιο, φροντίστε να εφαρμόσετε αντηλιακή κρέμα με υψηλό SPF.
  • Αποφύγετε τη ζέστη: Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στη θερμότητα, όπως σάουνες και solarium, για τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη θεραπεία.
  • Ενυδάτωση: Πίνετε άφθονο νερό για να ενυδατώσετε το δέρμα σας.
  • Αποφύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας: Μετά τον καθαρισμό, προσπαθήστε να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας, καθώς αυτό μπορεί να μεταφέρει βακτήρια και έλαια πίσω στο δέρμα σας.
  • Μην τρίβετε: Όταν στεγνώνετε το πρόσωπό σας, να είστε απαλοί και να το στεγνώνετε με μια καθαρή πετσέτα. Το τρίψιμο του προσώπου σας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας.

Μπορεί να γίνει βαθύς καθαρισμός προσώπου το καλοκαίρι;

Μπορεί να γίνεται κανονικά και το καλοκαίρι. Προσοχή θέλει τις επόμενες 2 με 3 ημέρες να αποφεύγεται την θάλασσα και να μπαίνει πάντα αντηλιακό.