Πεντικιούρ
Pedicure

To πεντικιούρ είναι μια αγαπημένη διαδικασία ομορφιάς των άκρων, αλλά και μια ιεροτελεστία χαλάρωσης!

Τα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα και υπερ-εκτεθειμένα μέρη του σώματός μας και για το λόγο αυτό, η τακτική περιποίηση τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το πεντικιούρ αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να τους δώσετε τη φροντίδα που χρειάζονται.

Το πιο σημαντικό, οι κανόνες υγιεινής στα Irida Spa τηρούνται αυστηρά και σε απόλυτη εναρμόνιση με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας, όλα τα εργαλεία μας είναι αποστειρωμένα και πάντα έτοιμα για χρήση στην επόμενη υπηρεσία.

Mε επαγγελματισμό και ποιότητα παρέχουμε στις πιο προσιτές τιμές μια σειρά από υπηρεσίες περιποίησης των άκρων.

Εσείς απλά διαλέξτε χρώμα και υπηρεσία περιποίησης και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

1) Πεντικιούρ Express 30′ (στεγνό) :  12€

Express περιποίηση, σχήμα νυχιών, περιποίηση παρανυχίδων και βάψιμο με βερνίκι της επιλογής σας.

2) Πεντικιούρ γαλλικο :  20€

2) Πεντικιούρ με απλό χρώμα 19€

Περιποίηση ποδιών που περιλαμβάνει σχήμα νυχιών, καθαρισμό επωνυχίων, σκληρύνσεων και βάψιμο με βερνίκι της επιλογής σας.

3) Spa Pedicure :  25€

Μοναδική περιποίηση ποδιών που περιλαμβάνει μασάζ με αιθέρια έλαια και άλατα, σχήμα νυχιών αφαίρεση επωνυχίων και σκληρύνσεων, πίλινγκ για καθαρισμό νεκρών κυττάρων, μασάζ με ενυδατική κρέμα και βάψιμο με βερνίκι της επιλογής σας.

4)Θεραπευτικό Πεντικιούρ 60′ :  23€

Μια υπηρεσία για ταλαιπωρημένα πόδια. Απαλλαγείτε από σκληρύνσεις και κάλους/ Αποκτήστε ξανά μαλακό και ελαστικό δέρμα.

5) Ημιμόνιμο πεντικιούρ με βερνίκι Essie Gel 60΄ :  23€

Περιποίηση ποδιών που περιλαμβάνει σχήμα νυχιών, καθαρισμό επωνυχίων, σκληρύνσεων και βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι Essie Gel.

6) Πεντικιούρ αντρικό 40′ :  17€

Περιποίηση φυσικών νυχιών και ποδιών –  ξηρό πεντικιούρ – καθαρισμός από πετσάκια – λιμάρισμα – σχηματισμός – ενυδάτωση.

Αφεθείτε στην περιποίηση άκρων από τους εξειδικευμένους nail artists μας και απολαύστε ένα απλό και γρήγορο, αλλά επαγγελματικό & πλήρες πεντικιούρ. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Συχνές Ερωτήσεις :

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία pedicure;

Η υπηρεσία μας ξεκινάει με ένα αρωματικό ποδόλουτρο.

Αφού τα πόδια σας μαλακώσουν στο ποδόλουτρο, συνεχίζουμε με τον πολύ σημαντικό και σχολαστικό καθαρισμό των επωνυχίων και παρωνυχίδων και συνεχίζουμε με το λιμάρισμα, ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα στα νύχια του ποδιού.

Ακολουθεί περιποίηση των κάλων που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και στις σκληρύνσεις της φτέρνας ή του πέλματος.

Στη συνέχεια, αφού επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας, μέσα από πολύ μεγάλη ποικιλία βερνικιών, κάνουμε την εφαρμογή του απλού βερνικιού στα νύχια σας.

Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με μαλακτικό έλαιο για τα επωνύχια, ενυδατική κρέμα ποδιών σε συνδυασμό με μασάζ που θα σας χαρίσει μια απαλή επιδερμίδα.

Τι προσφέρει το θεραπευτικό πεντικιούρ;

Το θεραπευτικό πεντικιούρ αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο περιποίησης των κάτω άκρων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σκλήρυνσης, κάλων, μυκητιάσεων.

Τα ευεργετικά οφέλη του θεραπευτικού πεντικιούρ είναι τεράστια, αφού όχι μόνο θα σας παρέχει άμεση ανακούφιση, αλλά θα εξαλείψει και όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε και σχετίζονται με τα πόδια ή τα νύχια.

Απλό ή ημιμόνιμο pedicure;

Στο απλό πεντικιούρ τα νύχια βάφονται με απλό βερνίκι, ενώ στο ημιμόνιμο με ημιμόνιμο βερνίκι. Στην αρχή, κάνετε ποδόλουτρο και μετά λιμάρονται οι φτέρνες ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα. Μετέπειτα τα νύχια φορμάρονται και αποκτούν το επιθυμητό σχήμα.

Ακολουθήστε μας στα social media