Ανδρική Αποτρίχωση

Αποτρίχωση για άνδρες με Laser ( Alexandrite Candela & Τριπλό Διοδικό)  - Αποτρίχωση για άνδρες με κερί

Ανδρική Αποτρίχωση με Laser & Κερί

Laser Αλεξανδρίτη Candela
Laser Διοδικό Τριπλής Τεχνολογίας (diode, ndyag, alexandrite)

Έχετε κουραστεί από τη συνεχή συντήρηση και την ταλαιπωρία του ξυρίσματος ανεπιθύμητων τριχών στο σώμα σας; Θέλετε μια πιο μόνιμη λύση στην αποτρίχωση; Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η απάντηση που ψάχνετε. Και μάντεψε τι? Η αποτρίχωση για τους άνδρες δεν είναι πλέον θέμα ταμπού! Πολλοί άντρες ασπάζονται πλέον την ιδέα να αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το σώμα τους.

Στα Irida spa, χρησιμοποιούμε δύο από τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά μηχανήματα αποτρίχωσης με Laser που διατίθενται στην αγορά – το Alexandrite Candela και το Τριπλό διοδικό (Alexandrite – Diode – Ndyag). Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία λέιζερ για να απομακρύνουν την ανεπιθύμητη τρίχα από το σώμα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η μέθοδος αποτρίχωσης με κερί για τους άνδρες είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τις τρίχες από όλα τα μέρη του σώματος, αφήνοντας το δέρμα σας λείο και μεταξένιο.

Είτε θέλετε να αφαιρέσετε τρίχες από την πλάτη, το στήθος, τα χέρια, τα πόδια ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή, η μέθοδος αποτρίχωσης με κερί για τους άνδρες θα κάνει τη δουλειά γρήγορα, αποτελεσματικά και σε προσιτές τιμές.

Πόσο κοστίζει η αποτρίχωση με Laser & Κερί για τους Άνδρες;

Tιμοκατάλογος - Λέιζερ Αλεξανδρίτη Candela

Περιοχές 1 Συνεδρία Σε πακέτο 3 Συνεδριών & άνω
1 Περιοχή Προσώπου 27€ 22€
Κολάρο ή Αυχένας 40€ 30€
Αυτιά 20€ 15€
Μασχάλες 40€ 32€
Χέρια 60€ 49€
Ώμοι 50€ 40€
Πλάτη ή Στήθος 80€ 72€
Βουβωνική Περιοχή 60€ 55€
Κνήμες ή Μηροί 65€ 58€
Μεσογλουτιαία Πτυχή
(Γραμμή String)
48€ 42€
Full Body 250€ 199€

Tιμοκατάλογος - Λέιζερ Τριπλό Διοδικό

Περιοχή 1 Συνδερία 4 Συνεδρίες
Πλάτη 30’ 70€ 240€
Στήθος Κοιλιά 30’ 70€ 240€
Πόδια 30’ 100€ 320€
Πλάτη- Ώμοι 35’ 80€ 270€
Γλουτοί 15’ 35€ 115€
Στήθος-Πλάτη-Ώμοι 45’ 120€ 400€
Χέρια Ολόκληρο 30’ 50€ 180€
Χέρια Μισά 25’ 45€ 135€
Βουβωνική Περιοχή 45€ 150€

Tιμοκατάλογος - Αποτρίχωση με Κερί

Περιοχή Τιμή
Πλάτη 22€
Στήθος – Κοιλιά 22€
Χέρια Μισά  15€
Χέρια Ολόκληρο 20€
Βουβωνική Περιοχή 25€
Πόδια 30€

Η αποτρίχωση για τους άνδρες δεν είναι πλέον θέμα ταμπού και η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική, μακράς διαρκείας λύση για την ανεπιθύμητη τρίχα. Με τη χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας Alexandrite Candela και Τριπλό Διοδικό.  Στα Irida Spa καλωσορίζουμε τους άντρες που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή τη σύγχρονη λύση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Κάντε Αποτρίχωση με Laser και με Κερί για να να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε τις υπηρεσίες μας που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων.

Τα μηχανήματα Αποτρίχωσης Laser που χρησιμοποιούμε στα Irida Spa!

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη Candela

Το Λέιζερ Αλεξανδρίτη Candela είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο μηχάνημα λέιζερ που εκπέμπει ακτίνες λέιζερ υψηλής ενέργειας για να διεισδύσει στο δέρμα και να στοχεύσει στους θύλακες των τριχών. Το μήκος κύματος του λέιζερ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και σκούρα μαλλιά. Η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντάς τον και εμποδίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξη της τρίχας. Αυτό το λέιζερ είναι γνωστό για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά του και μπορεί να θεραπεύσει γρήγορα μεγάλες περιοχές του σώματος.

Αποτρίχωση με Λέιζερ Τριπλό Διοδικό (Alexandrite – Diode – Ndyag)

Το Λέιζερ Τριπλό Διοδικό είναι ένα άλλο προηγμένο μηχάνημα λέιζερ που χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά μήκη κύματος για τη στόχευση των τριχοθυλακίων. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να περιποιηθεί όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του σκούρου και μαυρισμένου δέρματος. Η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, όπως και το laser Alexandrite Candela. Ωστόσο, το Tριπλό Διοδικό μπορεί να στοχεύσει τρίχες σε διαφορετικά βάθη, καθιστώντας το ένα ευέλικτο μηχάνημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του στήθους, της πλάτης και των ποδιών.

Ποια είναι τα οφέλη της αποτρίχωσης με λειζερ για τους Άνδρες;

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε την αποτρίχωση με λέιζερ έναντι άλλων μεθόδων αποτρίχωσης; Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη:

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας: Η αποτρίχωση με λέιζερ παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα, με πολλούς ανθρώπους να βιώνουν μόνιμη μείωση της τρίχας μετά από μερικές συνεδρίες.

Ακρίβεια: Η αποτρίχωση με λέιζερ στοχεύει μόνο τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας το γύρω δέρμα άθικτο.

Εξοικονόμηση χρόνου: Η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να καλύψει μεγάλες περιοχές του σώματος γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία μακροπρόθεσμα.

Οικονομικά: Αν και η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη επένδυση εκ των προτέρων, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα σε σύγκριση με το να αγοράζετε συνεχώς προμήθειες ξυρίσματος ή αποτρίχωσης.

Άνεση: Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ουσιαστικά ανώδυνη, με πολλούς ανθρώπους να την περιγράφουν σαν να αισθάνεται σαν ένα λάστιχο να χτυπάει στο δέρμα.

Ακολουθήστε μας στα social media