Deep Tissue Μασάζ

Deep Tissue Μασάζ 

Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών σε περιοχές του σώματος, όπως στην περιοχή του λαιμού, της πλάτης, της μέσης, των ώμων. Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα αλλά και παλαιοί τραυματισμοί που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται οζίδια στους εν τω βάθει μυϊκούς ιστούς. Η μηχανική πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ προκαλεί ήπιο πόνο, ο οποίος τα απελευθερώνει και τελικά απαλλάσσει το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις.

Μετά το μασάζ υψηλής πίεσης, το οποίο διαρκεί μία ώρα,  το σώμα απολαμβάνει μια  εκπληκτική αίσθηση τόνωσης και ευεξίας και οι μύες είναι πλέον απελευθερωμένοι από εμπόδια και σφιγμένα σημεία που προκαλούσαν πόνους ακόμα και με απλές κινήσεις.

Στο Irida Spa σας προσφέρουμε Deep Tissue Μασάζ, που γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές. Επωφεληθείτε από τα οφέλη του! Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Δείτε εδώ όλες τις θεραπείες σώματος που προσφέρουμε στα Irida Spa.

Deep Tissue μασάζ – Σε όλο το σώμα 70′ :  40€

Deep Tissue μασάζ – Πλάτη – Αυχένας- Κεφάλι 35′ :  25€

Μερικά οφέλη του Deep Tissue Μασάζ:
  • Ανακουφίζει από τον χρόνιο πόνο: Στοχεύοντας σε βαθιά ριζωμένη μυϊκή ένταση, το βαθύ μασάζ ιστού βοηθά στην ανακούφιση καταστάσεων χρόνιου πόνου όπως πόνος στην πλάτη, πόνος στον αυχένα και ένταση στους ώμους.
  • Ενισχύει την ευελιξία και την κινητικότητα: Μέσω ακριβών κινήσεων και πίεσης, αυτή η τεχνική μασάζ προάγει καλύτερο εύρος κίνησης, βελτιώνοντας τη συνολική ευελιξία και κινητικότητά σας.
  • Ανακούφιση από το άγχος: Καθώς ο θεραπευτής ασκεί σκόπιμη πίεση, το σώμα σας απελευθερώνει την ένταση, προάγοντας μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και μειώνοντας τα επίπεδα στρες και άγχους.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος: Η στοχευμένη πίεση που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια του μασάζ διεγείρει τη ροή του αίματος, παρέχοντας οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μύες ενώ απομακρύνει τις τοξίνες.
Ακολουθήστε μας στα social media