Deep Tissue Μασάζ

Deep Tissue μασάζ – Σε όλο το σώμα 70′ :  40€

Deep Tissue μασάζ – Πλάτη – Αυχένας- Κεφάλι 35′ :  25€

Deep Tissue Μασάζ 

Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών σε περιοχές του σώματος, όπως στην περιοχή του λαιμού, της πλάτης, της μέσης, των ώμων. Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα αλλά και παλαιοί τραυματισμοί που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται οζίδια στους εν τω βάθει μυϊκούς ιστούς. Η μηχανική πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ προκαλεί ήπιο πόνο, ο οποίος τα απελευθερώνει και τελικά απαλλάσσει το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις.

Μετά το μασάζ υψηλής πίεσης, το οποίο διαρκεί μία ώρα,  το σώμα απολαμβάνει μια  εκπληκτική αίσθηση τόνωσης και ευεξίας και οι μύες είναι πλέον απελευθερωμένοι από εμπόδια και σφιγμένα σημεία που προκαλούσαν πόνους ακόμα και με απλές κινήσεις.

Στα οφέλη του συγκεκριμένου μασάζ περιλαμβάνονται επίσης, η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, η παροχή οξυγόνου στους μυς που οδηγεί στην γρήγορη επανάκαμψη τους, η μείωση της αρτηριακής πίεσης και η επαναφορά των φυσιολογικών καρδιακών παλμών, η συνολική χαλάρωση και η αποβολή του άγχους και τους στρες.

Το Deep Tissue Μασάζ στα IridaSpa, γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές. Επωφεληθείτε από τα οφέλη του!