Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Ημιμόνιμο μακιγιάζ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για την ανάδειξη φρυδιών, ματιών αλλά και χειλιών. Μετράει τουλάχιστον 20 χρόνια επιτυχίας στο χώρο της ομορφιάς. Με διάρκεια 1 με 3 χρόνια, το ημιμόνιμο μακιγιάζ διορθώνει άνισα ή αραιά φρύδια, προσδίδει χρώμα στα χείλη ενώ τονίζει τις βλεφαρογραμμές.

Η φυσικότητα του αποτελέσματος το καθιστά κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που δε θέλουν ή δεν είναι σε θέση να έχουν την έγνοια της καθημερινής ρουτίνας καλλωπισμού. Επίσης είναι ιδανικό για αθλητές, ηθοποιούς και δημόσια πρόσωπα που εκτίθενται συχνά στο φακό και πρέπει να είναι πάντα ευπαρουσίαστοι και περιποιημένοι

Στο Irida Spa, τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ διακρίνεται για την ακρίβεια και την λεπτομέρεια του αποτελέσματος, ενώ η διάρκεια ζωής του εξαρτάται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε δέρματος. Σε περιπτώσεις που η απόχρωση ή το περίγραμμα έχουν εξασθενήσει με το πέρασμα του χρόνου, το μακιγιάζ μπορεί να φρεσκαριστεί ή και να διορθωθεί.

Μόνο προτερήματα λοιπόν μπορεί να επιδείξει η τεχνική αυτή, χαρίζοντάς σας ξεγνοιασιά από τα συνηθισμένα προβλήματα του παραδοσιακού μακιγιάζ, όπως μουτζουρωμένα μάτια και άτακτα φρύδια μετά από το αγαπημένο σας σπόρ ή μια βουτιά στη θάλασσα.

Στο Iridaspa θα βρείτε Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, ματιών και φρυδιών. Διαλέξτε πιο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς και ξενοιάστε!

  • Τονίζει το βλέμμα
  • Βελτιώνει το σχήμα των ματιών
  • Κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές
  • Το αποτέλεσμα μοιάζει φυσικό
  • Τελειοποιεί το περίγραμμα χειλιών
  • Διορθώνει τις ασυμμετρίες
  • Δίνει όγκο στα μικρά και λεπτά χείλη

Ηνιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών : 150€

Ηνιμόνιμο Μακιγιάζ Ματιών : 100€

Ηνιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών(microblading) : 150€