Ανδρικός Καθαρισμός Προσώπου

Ανδρικός καθαρισμός προσώπου

Καθαρό ανδρικό πρόσωπο σημαίνει λαμπερό πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα. Ένας βαθύς καθαρισμός στην περιοχή σε τακτά χρονικά διαστήματα από έμπειρους αισθητικούς , είναι απαραίτητος για να ανακτήσει η επιδερμίδα σας λεία όψη και να απομακρύνεται τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα.
Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια περιποίηση που γίνεται με σκοπό να απομακρυνθούν από το δέρμα το σμήγμα, οι ρύποι, η σκόνη, τα μικρόβια και άλλες ουσίες που αν παραμείνουν στο δέρμα όχι μόνο μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα (ακμή, δερματίτιδες κλπ.) αλλά παράλληλα επειδή φράσουν τους πόρους εμποδίζουν την διείσδυση των καλλυντικών προϊόντων και των συστατικών τους, ώστε να ενυδατώσουν και να θρέψουν την επιδερμίδα, ανάλογα με τις ανάγκες της.

Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες καθαρισμού που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας , δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων .

Είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για το ανδρικό πρόσωπο. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου  με ατμό στο Iridaspa, περιλαμβάνει απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος, καλμαντική μάσκα με αζουλένιο, ενυδάτωση, μασάζ προσώπου, αυχένα & τελειώνουμε με κρέμα ανάλογα με το δέρμα σας.

Βαθύς ολοκληρωμένος  Ανδρικός καθαρισμός ( 120′ ) : 40€