Αποτρίχωση με Laser - Τριπλό Διοδικό

Η αποτρίχωση με Laser είναι μια θεραπεία που έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια ως ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για τη μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Στα Irida Spa, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο πρόσφατη τεχνολογία στην αποτρίχωση με Laser: Tη μηχανή Laser τριπλού μήκους κύματος: Alexandrite – Diode – Ndyag

Τι είναι η αποτρίχωση με Laser;

Η αποτρίχωση με Laser είναι μια αισθητική διαδικασία που χρησιμοποιεί μια συγκεντρωμένη δέσμη φωτός για να στοχεύσει και να καταστρέψει τους θύλακες των τριχών. Η διαδικασία είναι ασφαλής και αποτελεσματική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος όπου μεγαλώνουν τρίχες. Οι πιο κοινές περιοχές για θεραπεία περιλαμβάνουν το πρόσωπο, τα πόδια, την περιοχή του μπικίνι, τις μασχάλες και την πλάτη.

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με Laser;

Κατά τη διαδικασία αποτρίχωσης με Laser, χρησιμοποιείται laser για να στοχεύσει τη μελανίνη (χρωστική ουσία) στο θύλακα της τρίχας. Η θερμότητα από το laser καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας, εμποδίζοντάς τον να αναπτύξει νέες τρίχες. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ουσιαστικά ανώδυνη και οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν ελάχιστη ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Αποτρίχωση με Laser - Τριπλό Διοδικό
Περισσότερες πληροφορίες για την Αποτρίχωση με Laser:

Γιατί να επιλέξετε αποτρίχωση με Laser τριπλού μήκους κύματος;

Στα Irida Spa, χρησιμοποιούμε μια μηχανή laser τριπλού μήκους κύματος για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μηχανήματα αποτρίχωσης με λέιζερ που χρησιμοποιούν μόνο ένα μήκος κύματος φωτός, το laser τριπλού μήκους κύματος μπορεί να στοχεύσει τους θύλακες των τριχών σε πολλά βάθη, καθιστώντας το ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και τα χρώματα μαλλιών.

Η μηχανή λέιζερ τριπλού μήκους κύματος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τριών διαφορετικών μηκών κύματος φωτός για να στοχεύσει τους θύλακες των τριχών. Το πρώτο μήκος κύματος στοχεύει τη μελανίνη στον άξονα της τρίχας, ενώ το δεύτερο μήκος κύματος στοχεύει τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τον θύλακα της τρίχας. Το τρίτο μήκος κύματος στοχεύει τα βαθύτερα τριχοθυλάκια που δεν φτάνουν τα άλλα δύο μήκη κύματος. Αυτός ο συνδυασμός μηκών κύματος καθιστά δυνατή την αφαίρεση τριχών από σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων περιοχών που προηγουμένως ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν με παραδοσιακά μηχανήματα αποτρίχωσης με laser.

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποτρίχωσης με λέιζερ;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποτρίχωσης με laser, θα σας ζητηθεί να φορέσετε προστατευτικά γυαλιά για να προστατεύσετε τα μάτια σας από το φως του laser. Ο τεχνικός σας θα εφαρμόσει ένα δροσιστικό τζελ στην περιοχή θεραπείας για να προστατεύσει το δέρμα σας και να εξασφαλίσει την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η ίδια η διαδικασία αποτρίχωσης με laser διαρκεί συνήθως από 15 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας. Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται ελάχιστη ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά ορισμένοι μπορεί να εμφανίσουν ένα ήπιο αίσθημα τσούξιμο ή μυρμήγκιασμα.

Μετά τη θεραπεία σας, μπορεί να εμφανίσετε κάποια ερυθρότητα ή πρήξιμο στην περιοχή που θεραπεύτηκε. Αυτό είναι φυσιολογικό και πρέπει να υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες έως λίγες ημέρες. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι μερικές τρίχες πέφτουν αμέσως μετά τη θεραπεία, ενώ άλλες μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες ή εβδομάδες για να πέσουν.

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και να φοράτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF τουλάχιστον 30 για αρκετές εβδομάδες μετά τη θεραπεία σας. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη τυχόν παρενεργειών, όπως υπερμελάγχρωση ή ηλιακό έγκαυμα.

Τα οφέλη της αποτρίχωσης με laser τριπλού μήκους κύματος

Η αποτρίχωση με Laser τριπλού μήκους κύματος έχει πολλά οφέλη σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης με λέιζερ. Μερικά από τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν:

Ευελιξία: Η μηχανή λέιζερ τριπλού μήκους κύματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος και τα χρώματα μαλλιών, καθιστώντας την ιδανική για ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Ακρίβεια: Το λέιζερ μπορεί να στοχεύσει με ακρίβεια τον θύλακα της τρίχας, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη στο δέρμα.

Άνεση: Το σύστημα ψύξης στη μηχανή laser τριπλού μήκους κύματος εξασφαλίζει μια εμπειρία θεραπείας σχεδόν χωρίς πόνο.

Αποδοτικότητα: Η μηχανή laser τριπλού μήκους κύματος μπορεί να επεξεργαστεί μεγαλύτερες περιοχές σε λιγότερο χρόνο από το παραδοσιακό λέιζερ.

Μπορώ να κάνω laser και το καλοκαίρι;

Διοδικό Laser μπορούμε να εφαρμόσουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Είναι το μοναδικό laser για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

Τα Irida Spa είναι το ιδανικό κέντρο Αισθητικής για να κάνετε Αποτρίχωση με Laser για να να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε τις υπηρεσίες μας που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων.

Πόσο κοστίζει η αποτρίχωση με Laser;
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Μεσόφρυο 15€ 45€
Άνω Χείλος 25€ 80€
Πηγούνι 25€ 80€
Παρειές 20€ 65€
Ολόκληρο Πρόσωπο 40€ 135€
Μασχάλες 30€ 100€
Μισά Χέρια 40€ 135€
Ολόκληρα Χέρια 55€ 190€
Γραμμη Κοιλιάς 25€ 80€
Γραμμή Μπικίνι 30€ 100€
Full Μπικίνι 40€ 135€
Γάμπες 50€ 180€
Μηροί 55€ 190€
Ολόκληρο Πόδι 75€ 270€