Θεραπείες Ματιών

Θεραπείες Ματιών

Θεραπείες Ματιών, γιατί το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο. Η κούραση του ανθρώπου όσο περνούν τα χρόνια και οι εξωτερικές επιδράσεις που υφίσταται προκαλούν μια χαλάρωση στο δέρμα ενώ οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και οιδήματα αρχίζουν να εμφανίζονται. Αν σκεφτούμε λοιπόν ότι το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι περίπου τέσσερις φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο δέρμα. Αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε κατάλληλα προϊόντα και να εφαρμόζουμε θεραπείες ματιών, ώστε να προλάβουμε αλλά και να θεραπεύσουμε τα προβλήματα αυτής της περιοχής.

Ας μην ξεχνάμε επίσης το αυτονόητο και τόσο σημαντικό, το γεγονός ότι τα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Δεν πρέπει ποτέ λοιπόν να τα παραμελούμε.

Εκτός από τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε, είναι πολύ σημαντικός και ο τρόπος με τον οποίο θα τα χρησιμοποιήσουμε. Στο Irida Spa εφαρμόζουμε τις εξής θεραπέιες Ματιών:

Collagen eye pads (40′) : 35€

Εντατική θεραπεία ενυδάτωσης για την περιοχή των ματιών. Καταπολεμά ρυτίδες, σακούλες, μαύρους κύκλους.

Μεσοθεραπεία ματιών με dermapen (30′) : 40€

Εντατική θεραπεία σύσφιξης (από εκχύλισμα βοτάνων) που δρα άμεσα, αναδιαμορφώνοντας και φορμάροντας το οβάλ του προσώπου. Μειώνει, εξαφανίζει ρυτίδες.