Ανδρικό Μανικιούρ Πεντικιούρ

Ανδρικό Μανικιούρ Πεντικιούρ

Η περιποίηση και φροντίδα των άκρων είναι μια υπηρεσία καλλωπισμού, χαλάρωσης και ευεξίας που δεν έχει φύλο. Είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο της εξωτερικής εμφάνισης που δηλώνει υγεία και καθαριότητα.

Στα Irida spa προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις περιποίησης άκρων για άνδρες. Από τη βασική περιποίηση έως τις εξειδικευμένες θεραπείες, οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν σχολαστική φροντίδα, διασφαλίζοντας ότι τα χέρια και τα πόδια σας λαμβάνουν την περιποίηση που τους αξίζει.

Σήμερα, οι άνδρες αναγνωρίζουν τη σημασία του να παρουσιάζουν περιποιημένα χέρια και πόδια. Πέρα από τα αισθητικά οφέλη, οι υπηρεσίες Ανδρικού Μανικιούρ Πεντικιούρ παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία. Οι τακτικές θεραπείες όχι μόνο βελτιώνουν τη συνολική εμφάνιση αλλά προάγουν επίσης την υγιή ανάπτυξη των νυχιών και αποτρέπουν τις κοινές παθήσεις των νυχιών.

Κλείστε το ραντεβού σας για Ανδρικό Μανικιούρ Πεντικιούρ στα Irida Spa. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Ανδρικό Μανικιούρ: 12€

Ανδρικό Πεντικιούρ: 18€

Γιατί να επιλέξετε τα Irida spa για Ανδρικό Μανικιούρ Πεντικιούρ;

Εξειδικευμένοι τεχνικοί: Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στην περιποίηση ανδρών και δεσμεύονται να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Παραμένουν ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τάσεις για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα: Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες περιποίησης των ανδρών. Από ενυδατικές κρέμες μέχρι βασικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, προμηθεύουμε από αξιόπιστες μάρκες για να εξασφαλίσουμε βέλτιστα αποτελέσματα.

Υγιεινή και Ασφάλεια: Η ευημερία σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής για να διατηρήσουμε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Όλα τα εργαλεία και ο εξοπλισμός αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση, παρέχοντάς σας μια ξέγνοιαστη εμπειρία.

 

Ακολουθήστε μας στα social media