Μασάζ Κυτταρίτιδας

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, είναι μια εξειδικευμένη τεχνική της λεμφικής μάλαξης που αποβλέπει στη σύσφιξη του σώματος. Ο σκοπός του μασάζ κυτταρίτιδας σε αυτή την περίπτωση, είναι η φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, με στόχο τη διέγερση των λεμφαδένων ώστε να επιταχυνθεί η κίνηση του λεμφικού υγρού στο σώμα. Μεγάλο μέρος των λεμφαγγείων βρίσκεται στον υποδόριο ιστό και εκεί ακριβώς είναι που στοχεύει το λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.

Αυτή τη τεχνική μάλαξης προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και φυσικό αδυνάτισμα. Το μασάζ κυτταρίτιδας, έχει καταπληκτικά αποτελέσματά στις περιπτώσεις όπου τα υγρά του σώματος και οι τοξίνες συσσωρεύονται.

Η συχνότητα που πρέπει να έχουμε στο μασάζ για αποτελεσματική αποφυγή κυτταρίτιδας εξαρτάται από το βαθμό της θεραπείας (επιφανειακή κυτταρίτιδα ή βαθιά κυτταρίτιδα που απαιτούνται περισσότερες επαναλήψεις) και από τη δραστικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στις μαλάξεις.

Στo Iridaspa εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένους μασέρ.Το μασάζ κυτταρίτιδας, είναι μακράν η πιο αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης του προβλήματος και δυστυχώς απασχολεί πάνω από το 90% των Ελληνίδων σήμερα! Σε συνδυασμό με διατροφή και πολύ νερό, έχει θεαματικά αποτελέσματα και μπορεί να σας απαλλάξει από το αντιαισθητικό πρόβλημα.

Mασάζ κυτταρίτιδας 50′ :  40€

Mασάζ κυτταρίτιδας 30′ :  25€