Λεμφικό Μασάζ

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ επιδρά στο λεμφικό σύστημα. Το λεμφικό σύστημα, είναι ένα σύστημα παροχέτευσης, που σχηματίζει το δικό του σύστημα μεταφοράς παράλληλα προς την κυκλοφορία του αίματος.

Το λεμφικό μασάζ τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό μασάζ, συντελεί σημαντικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Επίσης, πρηξίματα και φλεγμονές, αλλά ακόμα και προβληματικά σημεία τοπικού πάχους είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις στις οποίες ενδείκνυται το περίφημο λεμφικό μασάζ.

Είναι μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού.

Η καλή κατάσταση του λεμφικού συστήματος είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την εικόνα μας αλλά και για την υγεία μας. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, εάν αισθάνεστε σωματική κόπωση ή εάν νιώθετε «φουσκωμένοι» και έχετε κατακράτηση υγρών.

Το λεμφικό μασάζ στο IridaSpa  , γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές και δεν είναι επίπονο. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό. Επωφεληθείτε από τα οφέλη του!

Λεμφικό μασάζ (60′) :  40€