Ραδιοσυχνότητες RF
για Σύσφιξη Προσώπου

Ραδιοσυχνότητες για Σύσφιξη Προσώπου

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μια προηγμένη τεχνολογία για την αναίμακτη σύσφιξη του προσώπου, προσφέροντας μια σύγχρονη και ανώδυνη λύση για τη βελτίωση της όψης του δέρματος.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Οι ραδιοσυχνότητες αναφέρονται σε ταλαντώσεις που διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός, δημιουργώντας ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία. Ως μη ιοντίζουσα ακτινοβολία, δεν επηρεάζουν το γενετικό υλικό.
Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων παράγουν ασφαλή για τον οργανισμό ραδιοκύματα, τα οποία αυξάνουν τη θερμοκρασία του δέρματος στους 38-42 βαθμούς Κελσίου. Αυτή η αύξηση θερμοκρασίας διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Λειτουργία και Οφέλη

Οι κύριοι στόχοι των ραδιοσυχνοτήτων περιλαμβάνουν:

  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αντιμετώπιση χαλάρωσης

Οι ραδιοσυχνότητες δρουν σε βάθος, προκαλώντας τοπική θέρμανση που ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε ολική ανανέωση του δέρματος.

” Προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανανεωθεί φυσικά! “
Περισσότερες πληροφορίες για τις Ραδιοσυχνότητες RF:

Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες RF;

Η διατήρηση της θερμοκρασίας εντός του δέρματος προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Συνεπώς, η τακτική εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων οδηγεί σε μακροχρόνια και ορατά αποτελέσματα.

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία;

Στο πρόσωπο, οι ραδιοσυχνότητες είναι αποτελεσματικές σε:

  • Απώλεια του οβάλ του προσώπου
  • Διπλό πηγούνι
  • Χαλάρωση του άνω χείλους
  • Βλεφαρόπτωση
  • Χαλάρωση της περιοχής των ματιών

Ποιά είναι η διάρκεια και οι συχνότητα των συνεδριών;

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 10 λεπτά ανά περιοχή θεραπείας. Συνιστάται μία συνεδρία κάθε 15 ημέρες για 6-10 συνεδρίες συνολικά, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Τύπος επιδερμίδας και περίοδος εφαρμογής

Οι ραδιοσυχνότητες είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και μπορούν να εφαρμοστούν όλο τον χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ποιά είναι η αίσθηση κατα την εφαρμογή της θεραπείας;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι ασθενείς νιώθουν μια ευχάριστη ζεστασιά χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλα.

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων έχει καθιερωθεί στον χώρο της αισθητικής για πάνω από 30 χρόνια, αξιοποιώντας την ενέργεια του ίδιου του οργανισμού για την καταπολέμηση αισθητικών προβλημάτων.

Τα Irida Spa είναι το ιδανικό κέντρο Αισθητικής για να κάνετε την θεραπεία προσώπου ραδιοσυχνότητες RF. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε υπηρεσίες μας που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων.

Κόστος Θεραπείας: Ραδιοσυχνότητες RF ( 60′ ) : 60€
Ακολουθήστε μας στα social media