Αποτοξίνωση και Αδυνάτισμα

Αποτοξίνωση και Αδυνάτισμα

Αφορά εξειδικευμένες τεχνικές που αποβλέπουν στη σύσφιξη του σώματος στο αδυνάτισμα καθώς και στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

1) Slim & sculpt expert 80′ :  65€

Υψηλή γλυπτική σώματος, σύσφιξη και αδυνάτισμα μαζί με μασάζ και διαφορετικές μάσκες, για τις ανάγκες κάθε περιοχής.

Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε  Υψηλή Γλυπτική σώματος, που εφαρμόζεται από έμπειρους εξειδικευμένους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων

2) Θεραπεία σώματος με φύκια 75′ :  50€

Θεραπεία αποτοξίνωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας. Περιλαμβάνει peeling, φύκια και αντικυτταριδικό μασάζ με ειδική κρέμα.

Ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος, επιτυγχάνεται ο μεταβολισμός των κυττάρων του οργανισμού, απομακρύνεται το λίπος και οι κατακρατήσεις.

3) Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας 60′ :  55€

Θεραπεία με ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας , των τοξινών και του τοπικού λίπους. Με συστατικά που ενεργοποιούν τη λιπόλυση και μειώνουν τη λιπογέννεση.

Μειώνουν τα τριγλυκερίδια στο λιπώδη ιστό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και αποτρέπουν τη σύνθεση τους. Μειώνουν το μέγεθος των λιποκυττάρων μειώνοντας έτσι την πίεση στον παρακείμενο συνδετικό ιστό, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
Αυξάνουν τη μικροαγγειακή κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση. Επαναφέρουν την μικροκυκλοφορία βοηθώντας τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου στους ιστούς.

Βελτιώνουν τη λειτουργία των τριχοειδών αγγείων και μειώνουν την διαπερατότητά τους. Επεναφέρουν τη λεμφική παροχέτευση βοηθώντας στην αποβολή των άχρηστων υλικών και των τοξινών. Μειώνουν την κατακράτηση και την δημιουργία οιδήματος, επαναφέρουν τη φυσιολογική δομή του χόριου και του λιπώδους ιστού.

Στοχεύοντας στη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βελτιώνουν την ελαστικότητα και ενεργοποιούν την αναδόμηση του εξωκυττάριου χώρου. Αναδομούν και προστατεύουν το συνδετικό ιστό και εμποδίζουν την καταστροφή και αποδόμηση του.

Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε  Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας , που εφαρμόζεται από έμπειρους εξειδικευμένους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Ακολουθήστε μας στα social media