Ανδρική Αποτρίχωση

Αποτρίχωση Laser Τριπλό Διοδικό (Alexandrite – Diode – Ndyag) για άνδρες

Ανδρική Αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό

Laser Διοδικό Τριπλής Τεχνολογίας (Diode, Nd -yag, Alexandrite)

Έχετε κουραστεί από τη συνεχή συντήρηση και την ταλαιπωρία του ξυρίσματος ανεπιθύμητων τριχών στο σώμα σας; Θέλετε μια πιο μόνιμη λύση στην αποτρίχωση; Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η απάντηση που ψάχνετε. Και μάντεψε τι? Η αποτρίχωση για τους άνδρες δεν είναι πλέον θέμα ταμπού! Πολλοί άντρες ασπάζονται πλέον την ιδέα να αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το σώμα τους.

Στα Irida spa, χρησιμοποιούμε δύο από τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά μηχανήματα αποτρίχωσης με Laser που διατίθενται στην αγορά – το Alexandrite Candela και το Τριπλό διοδικό (Alexandrite – Diode – Ndyag). Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία λέιζερ για να απομακρύνουν την ανεπιθύμητη τρίχα από το σώμα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πόσο κοστίζει η αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό για τους Άνδρες;

Tιμοκατάλογος - Laser Τριπλό Διοδικό

Περιοχή 1 Συνδερία 4 Συνεδρίες
Πλάτη 30’ 70€ 240€
Στήθος Κοιλιά 30’ 70€ 240€
Πόδια 30’ 100€ 320€
Πλάτη- Ώμοι 35’ 80€ 270€
Γλουτοί 15’ 35€ 115€
Στήθος-Πλάτη-Ώμοι 45’ 120€ 400€
Χέρια Ολόκληρο 30’ 50€ 180€
Χέρια Μισά 25’ 45€ 135€
Βουβωνική Περιοχή 45€ 150€

Το τριπλό δίοδικό laser είναι μια εξελιγμένη μέθοδος αφαίρεσης τριχών που χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά μήκη κύματος για να επιτύχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυτή η τεχνολογία στοχεύει στο μελανίνη της τρίχας, θερμαίνοντάς την και καταστρέφοντάς την, χωρίς να πληγώνει το γύρω δέρμα. Η διαδικασία είναι ασφαλής και αποτελεσματική, προσφέροντας μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας.

Η αποτρίχωση με Laser Τριπλό Dιοδικό είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και τύπους τρίχας. Ανεξάρτητα από το αν έχετε λεπτές ή πιο πυκνές τρίχες, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας. Επιπλέον, η διαδικασία είναι γρήγορη και αποτελεσματική, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς καθυστερήσεις.

Με τη χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας Alexandrite Candela και Τριπλό Διοδικό.  Στα Irida Spa καλωσορίζουμε τους άντρες που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή τη σύγχρονη λύση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Κάντε Αποτρίχωση με Laser και με Κερί για να να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απολαύστε τις υπηρεσίες μας που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων.

Μερικές απο τις πιο συχνές ερωτήσεις για την Αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό.

Είναι ασφαλές για τους άνδρες η αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό;

Είναι ασφαλές για τους άνδρες η αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό;

  1. Ναι, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ασφαλής για τους άνδρες. Η τεχνολογία του τριπλού διόδου λέιζερ παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους παρενεργειών και να προστατεύει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς ή ερεθισμούς.

Σε ποιά σημεία μπορώ να κάνω αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό;

Σε ποιά σημεία μπορώ να κάνω αποτρίχωση με Laser Τριπλό Διοδικό;

  1.  Η τεχνολογία του τριπλού διόδου λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως το  πρόσωπο, το λαιμό, τις μασχάλες, την πλάτη, την κοιλιά, τα χέρια, τα πόδια ακόμα και στην βουβωνική περιοχή (Γεννητικά όργανα).

Πως λειτουργεί το λέιζερ Τριπλό Διοδικό (Alexandrite – Diode – Ndyag);

Το Λέιζερ Τριπλό Διοδικό είναι ένα άλλο προηγμένο μηχάνημα λέιζερ που χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά μήκη κύματος για τη στόχευση των τριχοθυλακίων. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να περιποιηθεί όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του σκούρου και μαυρισμένου δέρματος. Η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, όπως και το laser Alexandrite Candela. Ωστόσο, το Tριπλό Διοδικό μπορεί να στοχεύσει τρίχες σε διαφορετικά βάθη, καθιστώντας το ένα ευέλικτο μηχάνημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του στήθους, της πλάτης και των ποδιών.

Ποια είναι τα οφέλη της αποτρίχωσης με λειζερ για τους Άνδρες;

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε την αποτρίχωση με λέιζερ έναντι άλλων μεθόδων αποτρίχωσης; Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη:

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας: Η αποτρίχωση με λέιζερ παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα, με πολλούς ανθρώπους να βιώνουν μόνιμη μείωση της τρίχας μετά από μερικές συνεδρίες.

Ακρίβεια: Η αποτρίχωση με λέιζερ στοχεύει μόνο τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας το γύρω δέρμα άθικτο.

Εξοικονόμηση χρόνου: Η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να καλύψει μεγάλες περιοχές του σώματος γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία μακροπρόθεσμα.

Οικονομικά: Αν και η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη επένδυση εκ των προτέρων, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα σε σύγκριση με το να αγοράζετε συνεχώς προμήθειες ξυρίσματος ή αποτρίχωσης.

Άνεση: Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ουσιαστικά ανώδυνη, με πολλούς ανθρώπους να την περιγράφουν σαν να αισθάνεται σαν ένα λάστιχο να χτυπάει στο δέρμα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Τριπλού Διοδικού και άλλων μεθόδων αποτρίχωσης;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Τριπλού Διοδικού και άλλων μεθόδων αποτρίχωσης;

  1. Η κύρια διαφορά του τριπλού διόδικού λέιζερ είναι η χρήση τριών διαφορετικών μήκη κύματος (Alexandrite – Diode – Ndyag), που επιτρέπει στη μέθοδο να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική σε διάφορους τύπους τριχών και δέρματος. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή είναι πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση μεγαλύτερων περιοχών, επιτρέποντας μια γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία αφαίρεσης τριχών.

Μπορώ να κάνω αποτρίχωση με laser σε μαυρισμένο δέρμα;

Η τεχνολογία του τριπλού διόδου λέιζερ έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλη ακόμα και για μαυρισμένο δέρμα, κάνοντάς την μια ασφαλή μέθοδο αφαίρεσης τριχών και κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η τεχνολογία του τριπλού διόδου λέιζερ είναι σχεδιασμένη για να μπορεί να χειριστεί το μελανίνη στο δέρμα, χωρίς να προκαλέσει καταστροφή ή ερεθισμό. Αυτό το καθιστά μια ασφαλή επιλογή ακόμα και για τους ανθρώπους με μαυρισμένο δέρμα, που ενδεχομένως να έχουν ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο ερεθισμών ή άλλες επιπτώσεις.

Ακολουθήστε μας στα social media