Θεραπείες Υψηλής Τεχνολογίας

Θεραπείες Υψηλής Τεχνολογίας!
Η τεχνολογία της κοσμετικής στην υπηρεσία της ομορφιάς με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, για εντυπωσιακά αποτελέσματα .

Η χρήση του Κολλαγόνου στην κοσμετολογία

Το κολλαγόνο είναι ευεργετικό για ολόκληρο το σώμα και ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα! Αυτό συμβαίνει επειδή όσο ο άνθρωπος γερνάει, η επιδερμική (εξωτερικό στρώμα του δέρματος) λεπταίνει και χάνει την ελαστικότητά της σε μια διαδικασία γνωστή ως ελάστωση. Καθώς αυτό συμβαίνει, ο άνθρωπος, έχει την τάση να δείχνει περισσότερα σημάδια γήρανσης, καθώς και να αποκτάει ολοένα και περισσότερες ρυτίδες.

Οι αλλαγές αυτές στο ανθρώπινο σώμα δε φαίνεται να είναι μόνιμες ή μη αναστρέψιμες. Με τη χρήση κολλαγόνου, οι ρυτίδες αρχίζουν τα μειώνονται και η ελαστικότητα του δέρματος να επανέρχεται σε αρκετά μεγάλο ποσοστό εκεί που ήταν!

Στο iridaspa θα βρείτε θεραπείες με κολαγόνο, αλλά και θεραπείες  σύσφιξης  με εκχύλισμα βοτάνων για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς!

Collagen velvet facial (75′) : 45€

Πολυτελής θεραπεία κολλαγόνου. Ιδανική για λεπτές γραμμές, ρυτίδες για θαμπά, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα δέρματα.

Lifting therapy (75′) : 50€

Εντατική θεραπεία σύσφιξης (από εκχύλισμα βοτάνων) που δρα άμεσα, αναδιαμορφώνοντας και φορμάροντας το οβάλ του προσώπου. Μειώνει, εξαφανίζει ρυτίδες.