Νυφικό Μακιγιάζ,  καθημερινό Μακιγιάζ

Μακιγιάζ

Το όμορφο μακιγιάζ είναι μέρος της εικόνας μιας γυναίκας , την χαρακτηρίζει , την κολακεύει και καλύπτει τις ατέλειες.

Καθημερινό Μακιγιάζ

Σε κάθε γυναίκα ταιριάζει κάτι διαφορετικό ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, τον τύπο και το χρώμα της επιδερμίδας , τον χαρακτήρα και την εικόνα που θέλει να έχει. Με βάση αυτούς τους παράγοντες κάθε μια πρέπει να χρησιμοποιεί όχι μόνο τα κατάλληλα χρώματα αλλά και τους κατάλληλους τύπους προϊόντων για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο σύνολό του , με διάρκεια και συνοχή. Με την συνδρομή των επαγγελματιών του Irida Spa αφήστε το μακιγιάζ να γίνει πολύτιμο όπλο για μια κομψή και άψογη εμφάνιση.

 Καθημερινό Μακιγιάζ 90′ : 25€

Νυφικό Μακιγιάζ

Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπου θέλουμε να δείχνουμε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος μας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση. Σίγουρα γνωρίζουμε να κάνουμε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιαζ όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε την βοήθεια ενός επαγγελματία make up artist.

Ο ειδικός θα φροντίσει να έχουμε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπό μας, να έχουμε ένα μακιγιαζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και το κυριότερο να μας εφαρμόσει ένα μακιγιαζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα. Γνωρίζει επίσης κάποια μυστικά για ένα κατάλληλο μακιγιαζ που αρμόζει στην περίπτωση όπως για παράδειγμα πως πρέπει να είναι το μακιγιάζ σε περίπτωση που θα φωτογραφηθούμε, όπως στον γάμο μας. Στο Irida Spa οι επαγγελματίες make up artists θα σας προτείνουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα προσωπομετρικά χαρακτηριστικά, τον τύπο και το στυλ σας για να έχετε ένα εντυπωσιακό, κομψό αποτέλεσμα.

1) Πρόβα Νυφικού Μακιγιάζ 90′ :50

2)  Νυφικό Μακιγιάζ 90′ : 150