Ριζική Αποτρίχωση Με Βελόνα Ηλεκτρόλυση

Ριζική Αποτρίχωση με βελόνα – Ηλεκτρόλυση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα ή αλλιώς ηλεκτρόλυση είναι η πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για τις ξανθιές, τις λευκές και τις επίμονες τρίχες. Κατά την αποτρίχωση, διοχετεύετε ηλεκτρισμός και καταστρέφετε απευθείας η ρίζα της τρίχας.

Κατά τη συνεδρία, χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή ασημένια ή χρυσή βελονίτσα με πάχος τρίχας με την οποία εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακα της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να ‘τραβηχτεί’ με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα ή τσιμπιδάκι. Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία – μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια.

Στο Irida Spa σας προσφέρουμε υπηρεσίες Ριζικής Αποτρίχωσης με βελόνα –  Ηλεκτρόλυσης, που εφαρμόζονται μόνο από έμπειρους αισθητικούς. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Ενδείκνυται κυρίως για το πρόσωπο αλλά και στο λαιμό, παρειές, κοιλιά και στήθος. Επίσης, είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης για τις λευκές τρίχες, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser που σαν στόχο έχουν τη χρωστική αυτή.

Γι’ αυτό πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser, με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για την εξάλειψη εντελώς τυχόν ενόχλησης, χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα ξυλοκαϊνης λίγα λεπτά πριν. Μετά τη συνεδρία υπάρχει ένας ερεθισμός που συνήθως κρατάει λίγες ώρες και τον αντιμετωπίζουμε με κατάλληλες κρέμες.

Τιμοκατάλογος

    Διάρκεια                      Κόστος          
10′ 15€
15′ 20€
20′ 25€
30′ 30€
Συχνές ερωτήσεις για την ριζική αποτρίχωση – ηλεκτρόλυση

Θα έχω αποτέλεσμα απο την πρώτη εφαρμογή;

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εξαιρετικά και ορατά σε πολλές περιπτώσεις από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έτσι, ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στη πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι τη πλήρη καταστροφή τους.

Μπορεί η αποτρίχωση με βελόνα να συνδυαστεί με laser;

Βεβαίως και συνδυάζονται άριστα οι μέθοδοι και αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε περιπτώσεις που συνυπάρχουν μαύρες και λευκές τρίχες σε κάποια ανατομική περιοχή. Το Laser προηγείται της ηλεκτρόλυσης αφού αφήνει ανέπαφες τις λευκές τρίχες και στη συνέχεια μπορούν να αντιμετωπιστούν με την ηλεκτρόλυση.

Είναι επίπονη και χρονοβόρα η διαδικασία;

Πρόκειται για τεχνική που απαιτεί υπομονή, ακρίβεια και εμπειρία. Τοπική αναισθητική κρέμα προ θεραπείας, ελαχιστοποιεί την ενόχληση, έτσι ώστε να θεωρείται μια καλά ανεκτή διαδικασία. Η μέση διάρκεια της συνεδρίας είναι 15-20 λεπτά, καθώς αντιμετωπίζονται “τρίχα-τρίχα” οι λευκές και οι ξανθές στην επιθυμητή ανατομική περιοχή.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

Μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος με ασφάλεια.

Οι τρίχες καταστρέφονται και απομακρύνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας αφήνοντας απαλή και χωρίς τρίχες την περιοχή, και εξασφαλίζει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή σταδιακή και οριστική μείωση της τριχοφυΐας στο σημείο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας: Τι είναι η Ριζική Αποτρίχωση με βελόνα – Ηλεκτρόλυση ;

Ακολουθήστε μας στα social media