Ριζική Αποτρίχωση Προσώπου Με Βελόνα Ηλεκτρόλυση

Ριζική Αποτρίχωση Προσώπου με βελόνα – Ηλεκτρόλυση

Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης. Κατά την Ριζική Αποτρίχωση με βελόνα, διοχετεύετε ηλεκτρισμός και καταστρέφετε απευθείας η ρίζα της τρίχας.

Κατά τη συνεδρία, χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή ασημένια, ή χρυσή βελονίτσα με πάχος τρίχας με την οποία εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακα της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να ‘τραβηχτεί’ με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα ή τσιμπιδάκι. Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία – μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια.

Γι’ αυτό ενδείκνυται κυρίως για το πρόσωπο, όπου ο αριθμός των τριχών είναι μικρός σε σύγκριση με το σώμα. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης για τις άσπρες τρίχες, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser που σαν στόχο έχουν τη χρωστική αυτή. Ταιριάζει εξαιρετικά και γι’ αυτό πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser για το πρόσωπο, με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για την εξάλειψη εντελώς τυχόν ενόχλησης, χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα ξυλοκαϊνης λίγα λεπτά πριν. Μετά τη συνεδρία υπάρχει ένας ερεθισμός που συνήθως κρατάει λίγες ώρες και τον αντιμετωπίζουμε με κατάλληλες κρέμες.

Στο Irida Spa σας προσφέρουμε υπηρεσίες Ριζικής Αποτρίχωσης με βελόνα –  Ηλεκτρόλυσης, που εφαρμόζονται μόνο από έμπειρους αισθητικούς.

Ριζική αποτρίχωση προσώπου με βελόνα 10′ : 15€
Ριζική αποτρίχωση προσώπου με βελόνα 15′ : 20€
Ριζική αποτρίχωση προσώπου με βελόνα 20′ : 25€
Ριζική αποτρίχωση προσώπου με βελόνα 30′ : 30€