Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Candela

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Candela

Το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα αποτρίχωσης Candela αποτελεί την πρώτη επιλογή σε Laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Στα Irida Spa, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο πρόσφατη τεχνολογία στην αποτρίχωση με Laser.

Η αποτρίχωση με laser, αφορά τόσο γυναίκες όσο και άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια.

Πoιά είναι τα πλεονεκτήματα ;

Το laser Αλεξανδρίτη Candela είναι το πιο γρήγορο σύστημα αποτρίχωσης και αυτό το καθιστά ιδανικό για συντόμευση ολοκλήρωσης της διαδικασίας αποτρίχωσης, καθώς και για τη θεραπεία μεγαλύτερων περιοχών.

Το μήκος κύματός του είναι μεγαλύτερο από τα άλλα laser, καθιστώντας το αποτελεσματικό σε ένα ευρύτερο φάσμα τύπων δέρματος, από ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος έως ελαφριά σκούρους. Λειτουργεί καλύτερα σε πιο λεπτές τρίχες από άλλα laser.

Πόσο κοστίζει η αποτρίχωση με Laser;
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΑΝΩ
1 Περιοχή Προσώπου 27€ 22€
Full Face 40€ 33€
Κνήμες ή Μηροί 65€ 58€
Χέρια 60€ 49€
Γλουτοί 60€ 49€
Μασχάλες 40€ 32€
Κοιλιά 60€ 49€
Μπικίνι 50€ 45€
Πόδια 90€ 80€
Full Body 200€ 160€

Τα Irida Spa είναι το ιδανικό κέντρο Αισθητικής για να κάνετε Αποτρίχωση με Laser για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (περιοχή Hilton – Χίλτον / πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη:

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με Laser;

Κατά την αποτρίχωση το λέιζερ εκπέμπει συγκεντρωμένη δέσμη φωτός, η οποία στοχεύει το τριχοθυλάκιο. Το λέιζερ έλκεται από τη μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά την ενέργεια με συνέπεια να θερμαίνεται και να εξαχνώνεται.

Οι πιο σκούρες τρίχες απορροφούν το φως του λέιζερ πιο αποτελεσματικά από τις ανοιχτόχρωμες. Γι’ αυτό τα αποτελέσματα είναι πιο σύντομα όταν οι τρίχες είναι σκούρες και το δέρμα ανοιχτόχρωμο.

Η διαδικασία είναι ασφαλής και ουσιαστικά ανώδυνη και οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν ελάχιστη ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Γιατί να επιλέξω Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro;

Το GentleLase Pro του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Τo GentleLase Pro-U έχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί και να προσφέρει επίσης τα χαρακτηριστικά 1064nm.

Αριθμός συνεδριών και χρονικά διαστήματα μεταξύ αυτών;

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί η θεραπεία μπορεί να απαντηθεί μετά από ραντεβού με ειδικό, ο οποίος θα προσδιορίσει τις προσωπικές σας ανάγκες. Συνήθως όμως ο αριθμός συνεδριών κυμαίνεται μεταξύ 6 με 10.

Ακόμα και μετά την πρώτη συνεδρία παρατηρείται μείωση της τριχοφυΐας και λέπτυνση των τριχών.Ωστόσο, μετά τις 4-5 φορές η τριχοφυΐα θα έχει ελαχιστοποιηθεί σημαντικά.

Διάφοροι παράγοντες θα επηρεάσουν τον καθορισμό του διαστήματος ανάμεσα στις θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού ανάπτυξης τριχοφυΐας, της περιοχής, του χρώματος του δέρματος και των τριχών σας. Συνήθως όμως τα διαστήματα μεταξύ των συνεδριών κυμαίνονται μεταξύ 1 με 2 μηνών.

Πονάει η αποτρίχωση με alexandrite candela ;

Η αποτρίχωση με laser σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία που συχνά συνοδεύουν άλλες θεραπείες. Πολλοί ασθενείς δηλώνουν ότι αισθάνονται ένα τσίμπημα ή σαν να τους χτύπησαν ελαφριά με ένα λαστιχάκι. Φυσικά, η περιοχή που υποβάλλεται σε laser και η προσωπική σας ανοχή στον πόνο θα υπαγορεύσουν το επίπεδο δυσφορίας που σχετίζεται με την αποτρίχωση με λέιζερ.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Candela εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου και σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, εξαλείφοντάς την: στο πρόσωπο (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, ζυγωματικά, φαβορίτες) και στο σώμα ( χέρια, μασχάλη, μπικίνι, πόδια, κοιλιά, γλουτοί).

Ακολουθήστε μας στα social media