Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου: Πόσο σημαντικός είναι;

 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία με πολλά στάδια που έχει σκοπό την αποσυμφόρηση του δέρματος από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα που φράσσουν τους πόρους του. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος και κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αφού η οξυγόνωση της επιδερμίδας είναι βασική προϋπόθεση για την υγεία και την ακτινοβολία της.

Τι συμβαίνει όταν φράζουν οι πόροι του δέρματος;

Η φυσική έκκριση του σμήγματος είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος, αλλά ο συνδυασμός του με τον ιδρώτα, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη σκόνη, το μακιγιάζ κ.ά. οδηγεί στο φράξιμο των πόρων, δημιουργώντας τις φαγέσωρες, τα μαύρα στίγματα, που είναι εμφανή σε πολλούς. Όταν οι πόροι φράζονται, μπορεί να προκληθούν μολύνσεις, παχύ και θαμπό δέρμα, αλλεργίες και ακόμα και ουλές.

Τι προσφέρει ο βαθύς καθαρισμός προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι καθοριστικός για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να απομακρύνει το σμήγμα από τους πόρους, επαναφέροντας τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας. Για ξηρό δέρμα, η θεραπεία είναι γρήγορη και αποτελεσματική, ενώ για μεικτά και λιπαρά δέρματα απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

"Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η θεραπεία που πραγματοποιείται στην γυναίκα που χαλαρώνει" Irida Spa Αθήνα & Παγκράτι

Ποια είναι η διαδικασία;

H διαδικασία ενός βαθύ καθαρισμού προσώπου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Τα βασικά στάδια για τη πραγματοποίηση ενός βαθύ καθαρισμού είναι:

  • Ντεμακιγιάζ και καλό καθαρισμό του δέρματος για να απομακρύνουμε τυχόν συσσώρευση βρωμιάς και λιπαρότητας
  • Εφαρμογή ατμού (vapeur)
  • Διάνοιξη – Εξαγωγή μαύρων στιγμάτων με το χέρι
  • Aντισηψία με υψίσυχνα ρεύματα για την αποφυγή μολύνσεων από βακτήρια και μικρόβια
  • Εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας
  • Εφαρμογή αντηλιακή κρέμας για βαθιά ενυδάτωση και προστασία

Κάθε πότε πρέπει να κάνετε βαθύ καθαρισμό προσώπου;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου ανανεώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της λάμψη και υγεία. Είναι ένα σημαντικό στάδιο περιποίησης, το οποίο πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4-6 μήνες για να διατηρείται η υγεία και η ομορφιά του δέρματος.

Αν δεν τον κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επιδερμίδα μας, καθώς η συσσώρευση ρύπων και σμήγματος μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλα προβλήματα όπως ακμή, αλλεργίες και θαμπό δέρμα.

"Βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η θεραπεία που πραγματοποιείται στον άνδρα και στην γυναίκα που χαλαρώνουν" Irida Spa Αθήνα & Παγκράτι

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας  φαίνεται άμεσα, αφού κατά την ολοκλήρωσή της, το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο, λαμπερό και υγιές. Η ολοκληρωμένη διαδικασία αποτρέπει την περισσότερη λιπαρότητα, εξαλείφει μαύρα στίγματα και κέγχρια, ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Αποτέλεσμα; Μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από ατέλειες και αναζωογονημένη.

Μετά τη θεραπεία, η αίσθηση της επιδερμίδας γίνεται ολοκληρωτικά διαφορετική. Η απορρόφηση των δερμοκαλλυντικών ενισχύεται, ενώ η εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ γίνεται πιο ομαλή και αποτελεσματική. Καταλαβαίνετε άμεσα τη διαφορά, καθώς η επιδερμίδα σας αναδεικνύεται με υγιές λάμψη, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και αφήνοντάς σας με μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας.

Τι πρέπει να προσέχω μετά από έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου;

Μετά τον βαθύ καθαρισμό, είναι σημαντικό να τηρούνται κανόνες καθαριότητας και αντισηψίας. Αποφεύγουμε την έντονη άσκηση, την έκθεση στον ήλιο και το μακιγιάζ. Επίσης, πρέπει να αποφεύγουμε να ακουμπάμε τα χέρια του στο πρόσωπο αν δεν είναι καθαρά και να διατηρούμε καθαρές επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητο κομμάτι περιποίησης για άνδρες και γυναίκες!

Τα Irida Spa είναι το ιδανικό κέντρο Αισθητικής για να κάνετε Βαθύ καθαρισμό προσώπου για να αποκτήσετε πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία. Μπορείτε να μας βρείτε είτε στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”) ή στο Παγκράτι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου

 

Κλείστε το ραντεβού σας 

 

Ακολουθήστε μας στα social media