Αποτρίχωση με Laser: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Η αποτρίχωση με λέιζερ σημαίνει ότι μπορείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πετάξετε οριστικά τα ξυραφάκια σας. Αξίζει τον κόπο; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

 

Αποτρίχωση με Laser: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Εάν έχετε ψάχνετε πληροφορίες για την αποτρίχωση με λέιζερ, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Όπως σίγουρα γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη και είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πρώτα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η μόνιμη λύση στα δεινά σας για την αποτρίχωση που μειώνει ή/και εξαλείφει τις τρίχες από σημεία στο σώμα σας που θα προτιμούσατε να είναι λεία και άτριχα. Αξίζει όμως πραγματικά τον κόπο; Η αποτρίχωση με λέιζερ σημαίνει ότι μπορείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πετάξετε οριστικά τα ξυραφάκια σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Είναι πραγματικά μόνιμη η αποτρίχωση με Laser;

Συνήθως, ορισμένα τριχοθυλάκια σκοτώνονται μόνιμα και δεν αναπτύσσονται ξανά. Άλλοι είναι μόνιμα κατεστραμμένοι και μεγαλώνουν τα μαλλιά πιο λεπτά και απαλά από πριν. Μετά το αρχικό σετ θεραπειών αποτρίχωσης με laser, πιθανότατα θα χρειαστεί να επιστρέφετε για μια θεραπεία συντήρησης κάθε τόσο για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα αποτελέσματά σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν τη μακροχρόνια αποτρίχωση που διαρκεί χρόνια, αν όχι μια ζωή

Μπορούν τα laser να αφαιρέσουν τρίχες οπουδήποτε στο σώμα;

Η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Πρόσωπο
  • Άνω χείλη
  • Χέρια
  • Μασχάλες
  • Γραμμή Κοιλιά
  • Μπικίνι
  • Πόδια
  • Πλάτη
  • Στήθος
  • Βουβωνική Περιοχή

Ποιος έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από την αποτρίχωση με λέιζερ;

Αν και η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να γίνει σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν ανταποκρίνονται όλες οι τρίχες καλά στην αποτρίχωση με λέιζερ. Τα καλύτερα αποτελέσματα τείνουν να προέρχονται από περιοχές όπου τα μαλλιά είναι πιο ριπή και πιο σκούρα και το δέρμα είναι πιο ανοιχτόχρωμο. Έτσι, εάν το πάνω χείλος σας έχει λίγο ροδακινί, αλλά είναι ξανθό, η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να μην λειτουργεί καλά και δεν συνιστάται.

Η ανοιχτόχρωμη τρίχα δεν λειτουργεί για την αποτρίχωση με λέιζερ επειδή δεν έχει αρκετή μελανίνη για να απορροφήσει το λέιζερ και να δημιουργήσει θερμότητα που σκοτώνει το θύλακα. Οι ανοιχτόχρωμες τρίχες απλά δεν ανταποκρίνονται καλά στην αποτρίχωση με λέιζερ και δεν θα δημιουργήσουν αποδεκτά αποτελέσματα.

Για καλύτερα αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμη τρίχα δείτε την αποτρίχωση με Βελόνα

Άρθρο: https://www.iridaspa.gr/ti-einai-i-riziki-apotrixosi-proswpou-me-velona-ilektrolisi/ 

Υπηρεσία: https://www.iridaspa.gr/pf/riziki-apotrixosi-prosopou-me-velona-ilektrolisi/

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι για να δω αποτελέσματα;

Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα μετά από ένα μόνο ραντεβού, αλλά για να δείτε μακροχρόνια αποτελέσματα θα χρειαστείτε μεταξύ 10-12 θεραπειών με απόσταση τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Η αποτρίχωση με λέιζερ δεν είναι μια γρήγορη λύση, αλλά τα αποτελέσματα που θα δείτε είναι μακροχρόνια και μπορούν να σας εξοικονομήσουν ώρες ξυρίσματος, μάδημα και αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι η αποτρίχωση με λέιζερ αξίζει τον χρόνο που θα επενδύσετε!


Πονάει η αποτρίχωση με λέιζερ;

Αυτό εξαρτάται από το πού το έχετε κάνει στο σώμα σας. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι συχνά μας λένε ότι η αποτρίχωση με λέιζερ στα πόδια ή την πλάτη δεν είναι καθόλου επίπονη. Ωστόσο, το να κάνετε τη θεραπεία στη γραμμή του μπικίνι, στο πρόσωπο ή στην βουβωνική περιοχή είναι συνήθως πιο επίπονο, επειδή το δέρμα σε αυτές τις περιοχές είναι τόσο ευαίσθητο.

Τι μηχανές αποτρίχωσης με laser χρησιμοποιείται στα Irida Spa;

Στα Irida Spa εφαρμόζουμε αποτρίχωση Laser με μηχανήματα τριπλής τεχνολογίας, δηλαδή με 3μηκη κύματος: Alexandrite – Diode – Nd-yag

Ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών (Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yag lasers), είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SHR καθιστά τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας.

Πως λειτουργεί το Laser Τριπλής Τεχνολογίας;

Η τεχνική της σάρωσης στην οποία βασίζεται η θεραπεία φωτοαποτρίχωσης SHR, διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Με τη συνεχή κίνηση-κάθετα και οριζόντια περάσματα της κεφαλής στο σημείο που επιθυμούμε να εστιάσουμε- αφενός καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο, αφετέρου, συμβάλλει στην εξάλειψη ενός προβλήματος που παρουσιάζεται συχνά: των κενών μεταξύ των θεραπευμένων περιοχών.

Ο πατενταρισμένος ψυκτικός μηχανισμός που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή της συσκευής, βοηθά την επιφάνεια της επιδερμίδας να παραμένει δροσερή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προσφέροντάς σας προστασία αλλά και απόλυτη άνεση!

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της αποτρίχωσης με laser;

Η αποτρίχωση με λέιζερ θεωρείται γενικά πολύ ασφαλής. Συνήθως, οι μόνες παρενέργειες είναι προσωρινή ερυθρότητα και ήπιο οίδημα στο σημείο της θεραπείας. Αυτό συνήθως επιλύεται μέσα σε λίγες ώρες έως μία ημέρα.

Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να αλλάξει τη χρωστική του δέρματος, προκαλώντας το να γίνει είτε πιο σκούρο είτε πιο ανοιχτό. Αυτό είναι συχνά προσωρινό.

Πόσο κοστίζει η αποτρίχωση με laser;

Το κόστος της αποτρίχωσης με λέιζερ ποικίλλει ευρέως ανάλογα με την περιοχή του σώματος που θα θέλατε να θεραπεύσετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πόσα θα πληρώνατε για την αποτρίχωση με λέιζερ είναι να έρθετε για μια δωρεάν συμβουλή.

Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η αποτρίχωση με λέιζερ εξαλείφει ή μειώνει δραστικά το κόστος του ξυρίσματος και της αποτρίχωσης – πιθανώς για πάντα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα κόστη αθροίζονται. Μακροπρόθεσμα, η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να είναι φθηνότερη από το ξύρισμα και την αποτρίχωση και ΠΟΛΥ πιο βολική!

Δείτε τις προσφορές μας για αποτρίχωση με Laser : https://www.iridaspa.gr/rantevou/

Θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για την αποτρίχωση με laser;

Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα με δέρμα χωρίς τρίχες. Καλέστε μας σήμερα ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας σε ένα από τα καταστήματα μας.

 

Αποτρίχωση με Laser για Γυναίκες:
https://www.iridaspa.gr/pf/laser-apotrixosi-me-triplo-diodiko/

Αποτρίχωση με Laser για Άνδρες:
https://www.iridaspa.gr/pf/apotrixisi/

 

Κλείστε το ραντεβού σας 

 

Ακολουθήστε μας στα social media