Ακμή

Θεραπεία Ακμής

Η ακμή, αποτελεί την πιο συχνή νόσο των τριχοσμηγματογόνων αδένων και προσβάλλει κυρίως το πρόσωπο, το θώρακα και τη ράχη. Εμφανίζεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες όλων των ηλικιών και χωρίς να σχετίζεται με σοβαρά προβλήματα, έχει σημαντικές συνέπειες στους ασθενείς.

Η ακμή εμφανίζεται συχνότερα στην εφηβική ηλικία (το 85%) των περιπτώσεων αλλά και κατά την ενήλικη ζωή. Μπορεί να εκδηλωθεί για πρώτη φορά μέχρι την ηλικία των 40 ετών περίπου, ενώ αρκετές φορές συνεχίζει και στην ενηλικίωση. Διακρίνεται σε ήπια, μέτρια, σοβαρή και πολύ σοβαρή, ανάλογα με την έκταση των βλαβών.
Η Κοσμετική έχει πολλά όπλα, όπου είτε μονομερώς είτε συνδυαστικά μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή και τις ουλές που προκύπτουν από αυτήν. Στο Iridaspa χρησιμοποιούμε ιδανικές μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν όλο τον χρόνο, τεχνικές της σύγχρονης κοσμετολογίας που απευθύνονται σε ακνεικά δέρματα. Βέλτιστη επιλογή για Κάθε Τύπο Δέρματος.
Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες ακμής που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων. Και μην ξεχνάτε,όταν η ακμή αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά ενδέχεται να μείνουν ελάχιστα σημάδια έως και καθόλου. Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην “σπάμε” εμείς τα σπυράκια μας, παρά μόνο η αισθητικός, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος επιμολύνσεων και δημιουργία νέων ουλών.

Θεραπεία Ακμής : 50€