Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με πιστόλι 

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Πιστόλι

 

Πρόκειται για μία από τις νεότερες και πιο καινοτόμες θεραπείες αντιγήρανσης και όχι μόνο, που στοχεύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και στο χόριο (μεσόδερμα).

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας  ένα κοκτέιλ ενεργών συστατικών  εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το κοκτέιλ αυτό μπορεί να αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, συμπλέγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα, λευκαντικούς παράγοντες κ.α.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι ρυτίδες και οι διεσταλμένοι πόροι μειώνονται αισθητά, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ελαστικό.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι είναι σαφώς πιο ανώδυνη και πιο αποτελεσματική σε σχέση με την μεσοθεραπεία με το χέρι.Το πιστόλι μεσοθεραπείας ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια το βάθος διείσδυσης και την ποσότητα του υλικού έγχυσης.

Για βέλτιστα αποτελέσματα αντιγήρανσης μπορεί να συνδυαστεί και με θεραπείες που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, όπως είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντη και θεραπείες με χημικά πιλινγκ.

Συχνές ερωτήσεις:

Προκαλεί πόνο;

Από ελάχιστο έως καθόλου. Ωστόσο κάποιες φορές παρατηρείται ένας ερεθισμός στο πρόσωπο που μπορεί να παραμείνει 1-2 το πολύ 24ωρα και κατόπιν υποχωρεί.

Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο διατηρούνται;

Σε γενικές γραμμές έχουμε ορατή βελτίωση από την 2η με 3η συνεδρία. Η εικόνα του αποτελέσματος διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό, αρκετές όμως περιπτώσεις βλέπουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αρκεί κανείς να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά, με τακτικές συνεδρίες συντήρησης.

 

  • Μείωση του βάθους των ρυτίδων,ιδιαίτερα στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και τα χείλη
  • Αύξηση της σφριγηλότητας και της απαλότητας του δέρματος
  • Άμεση ενυδάτωση και γέμισμα των των λεπτών γραμμών/ ρυτίδων
  • Βιοαναζωογόνηση,λάμψη και ανανέωση των κυττάρων
  • Βαθιά θρέψη των κυττάρων, αντιγήρασνη
  • Ενυδάτωση και ανασύσταση της επιδερμίδας/ χορίου
  • Αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς και του εξωκυτταρικού πλέγματος
  • Εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιοξειδωση

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου με ΠΙΣΤΟΛΙ 50′ : 85€