Αντιμετώπιση Πανάδων

Αντιμετώπιση Πανάδων

Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος, δημιουργούνται λόγω διαταραχής της διαδικασίας παραγωγής μελανίνης από τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας. Στην ουσία πρόκειται για μεγαλύτερη έκκριση μελανίνης σε κάποιες περιοχές του δέρματος η οποία προκαλεί χρωματική ανομοιομορφία. Οι πανάδες – μέλασμα, μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος ή σε ένταση χρώματος, ενώ οι πιο συνήθεις περιοχές εμφάνισής τους είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και το ντεκολτέ, περιοχές δηλαδή που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο.

Το καλοκαίρι οι καφέ κηλίδες είναι πιο έντονες ενώ το χειμώνα είτε εξαλείφονται είτε αποχρωματίζονται ελαφρώς.

Επίσης οι πανάδες είναι περισσότερο ορατές σε μια πιο λευκή επιδερμίδα γιατί υπάρχει λιγότερη συνολική μελανίνη στο ανοιχτόχρωμο δέρμα να απορροφά το υπεριώδες φως, ως εκ τούτου, τα χρωστικά κύτταρα παράγουν μελανίνη σε αυξημένο ρυθμό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εμφανίσει και κάποιος με σκουρόχρωμο δέρμα.

Πολλές πανάδες, το χειμώνα μειώνονται ή και εξαφανίζονται από μόνες τους. Σε αυτή την περίπτωση οι κηλίδες δεν είναι ούτε τόσο μεγάλες ούτε τόσο έντονες.

Εάν όμως οι πανάδες & οι δυσχρωμίες, έχουν πλέον εγκατασταθεί και είναι μόνιμες και έντονες μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από θεραπείες για την αντιμετώπισης τους.

Πες αντίο στις πανάδες και τα ανεπιθύμητα σημάδια της επιδερμίδας με τηn εξατομικευμένη θεραπεία πανάδων του Iridaspa.

Στο Irida Spa μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες αντιμετώπισης πανάδων και δυσχρωμιών, που εφαρμόζονται από έμπειρους αισθητικούς και με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας , δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων.

Αντιμετώπιση Πανάδων : 45€